Contact Log-in
Dienst
Omschrijving
Diskruimte De maximum toegestane diskruimte die permanent in gebruik genomen mag nemen. Met ons Fair-Policy beleid is het toegestaan dit maximum voor een korte tijd te overschrijden voor het werken met tijdelijke bestanden.
Verkeer

De maximum toegestane hoeveelheid verkeer (in MB) die per maand verzonden en ontvangen mag worden op de hosting account. Dit omvat het verkeer voor FTP, Website, EMail en ander. Wij monitoren het maandelijkse verkeer en zullen betaling voor overschreden verkeer maxima achteraf doorrekenen.

POP3 Voor het ontvangen en verzenden van EMail berichten bieden wij POP3 en SMTP EMail accounts. Standaard is het eerste EMail adres een ontvangt-alles (catch-all) adres, wat betekent dat het alle berichten ontvangt die aan naar bestaande adresen op uw domein worden gestuurd. (bijv. de berichten voor fictief@uwdomein.nl gaat naar info@uwdomein.nl)
Domeinnamen Wij bieden domeinanmen bij verscheidene hosting accounts. Deze domeinnamen zijn dan van het soort .com .net .org. .net .info .eu .eu .be of .nl. Andere domeinsoorten verschillen in prijs. Neem contact op met onze verkoop afdeling of bezoek het DNRPanel.com voor meer informatie hierover.
Subdomein Met een subdomein kan u een verkorte URL creeren die naar een specifieke directie kan verwijzen. Bijvoorbeeld kan shop.uwdomein.nl verwijzen naar de /shop/ directorie zodat bezoekers direct op die pagina (uwdomein.nl/shop/) beginnen.
Extra's

De extra's bij de hosting accounts kunnen zijn;

  • Achtergrond proces, draai permanente shell processen (op achtergrond)
  • MySQL database, gebruik een online database met uw website
  • EMail aliases, laat email forwarden naar een ander adres
  • Domain forwards, laat een bestaand domein forwarden naar een ander domein
Telnet/SSH2 Telnet is de standard voor het verkrijgen van toegang de hosting accounts op ons servernet via een (Linux) shell console. Vanuit een shell console kan men directories en bestanden direct benaderen. Via telnet kan men tevens toegang verkrijgen tot de vserver-logs welke het verkeer per domein (virtuele server) bijhouden.
Opmerking: Voor shell programma's gelden speciale voorwaarden, zie het hoofdstuk Aanvaardbaar Gebruik van onze voorwaarden.
FTP Het File Transfer Protocol is de wereldwijde standaard voor het uitwisselen van bestanden tussen (afgelegen) netwerk computers.
Gebruik FTP voor het manipuleren van bestanden die zijn opgeslagen op uw hosting account (een directory op onze webserver). Gebruik hiervoor FTP programmatuur zoals Cute-FTP, LeapFTP of Voyager .
CGI/Perl5 Middels de Common Gateway Interface (CGI) kan men Perl scripts uitvoeren.
Met CGI kunt u verscheiden taken programeren (automatiseren) voor uw website.
PHP Onze PHP deamon draait versie PHP5.
Met PHP kan met eenvoudig grote delen van een website automatiseren alsmede de interactie met de bezoek in een hoge mate beinvloeden. Gebruik PHP met MySQL om online applicaties te creeren zoals bestelsystemen en forums. PHP+MySQL is een krachtige (killer) combinatie. Als u meer wenst te lezen over de PHP configuratie dan kunt u deze PHP Test link gebruiken.
WML/WAP

Het draaloze applicatie protocol (Wireless Application Protocol) is een van de standaarden voor draadloos netwerken. Wij staan het uitvoeren van WML scripts om uw site toegangkelijk te maken voor WAP gebruikers. Met WAP kunnen uw bezoekers uw site mobiel bezoeken. Probeer het nu zelf op onze eigen wap.ida-corp.com WAP site hier. Lees meer over WAP sites op onze catalogus afdeling.

MySQL MySQL is the meest populaire Open Source SQL database.
MySQL kan gebruikt worden met verschillende programmeertalen om te functioneren als een (online) database voor uw gegevens. Gebruik een database wanneer het opslaan van gegevens in bestanden inefficient of te complex wordt.

De MySQL activatie komt met een gratis geinstalleerd PHPMyAdmin script voor het manipuleren van de MySQL database.
Opmerking: Wij leveren 1 database per gebruiker, wanneer u meer dan 1 database op 1 hosting account wenst zullen wij hiervoor een nieuwe gebruiker aanmaken.
Originele MySQL documentatie : http://www.mysql.com
SSL De Secure Socket Layer (SSL) certificaten worden gebruikt om communicatie te versleutelen met onze webserver. Gebruik een SSL certificaat om beveiligde transacties aan uw online bestelsysteem toe te voegen, of voor waardevolle dialogen of gegevens. Onze Entrust 128bit SSL certificaten verzekeren de veiligheid van de gegevens die tussen bezoeker en webserver worden verstuurd. Lees meer over SSL web certificaten hier.
 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.