Contact Log-in

icon_development_integrationContent en Software Integratie

Het combineren van informatie met functionaliteitContent integratie

Voor de uiteindelijke stap in het ontwikkelings proces van nieuwe content zal deze geintegreerd moeten worden in de layout van de website of webapplicatie. Dit proces voltooid het statische deel van eindproduct. Met alle informatie die nodig is voor de promotie is de content vaak het grootste deel van de website. Wij zien het ook als een belangrijke taak om content in te passen zonder het verlies van de gewenste kwaliteit, vorm of betekenis. Content integratie van goede kwaliteit verzekerd u dat het product overeenkomt met het totaal ontwerp zoals afgesproken.

Software integratie

De laatste stappen in het voltooien van een systeem omvat tevens het integreren van nieuwe componenten en het configuren van de koppelingen in het bestaande systeem. Al zijn de componenten hun individuele tests goed doorlopen zal het voltooide systeem hierna uitgebreid getest worden om het geheel van componenten en koppelingen te controleren. Gedurende dit soort software integratie zal de betrouwbaarheid van het systeem en daarbij uw website bepaald worden. Correcte integratie biedt een duurzaam functionerende website terwijl deze efficient te onderhouden en uit te breiden is.

Onderhoud

Na de initiele ontwikkeling van content of software zullen wijzigingen nu en dan voorkomen. Dit onderhoud zorgt dat uw website actueel blijft met informatie en standaarden. Actieve organisaties presenteren hunzelf vaak als 'actief' via hun website. Zulke websites dragen vaak hogere onderhouds kosten dan de initiele ontwikkeling. Door content en software volgens efficiente methoden te integreren worden onderhouds kosten beperkt. Voor de lange-termijn zijn geautomatiseerde systemen een alternatief om kosten verder te verlagen terwijl dit de kwaliteit en prestaties van de organisatie kan verbeteren.

I.R. Content en Software Integratie diensten

Met een team dat alle componenten van uw website doorgrond is er weinig om zorgen over te maken behalve het prijskaartje. Men kan stellen van kwaliteit niet alles is maar wanneer het neerkomt op het combineren van middelen om een meer waardevol eindproduct te creeren telt kwaliteit hoog mee. Met een profesioneel team van content en software ontwikkelaars wordt alle content en software naadloos geintegreerd in het framework van uw bestaande website of webapplicatie. Voor meer informatie over onze content en software ontwikkelings diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.