Contact Log-in

Dedicated Servers

Waarom Dedicated Servers gebruiken ?

 

 

Wat zijn dedicated servers ?

Wanneer de server prestaties van gedeelde (shared) servers niet meer voldoende is voor het snel leveren van diensten dan is een dedicated (eigen) server de oplossing. Een dedicated server is niet gedeeld met anderen en kan daarom de maximale prestaties leveren voor eigen gebruik. Deze servers zijn geheel voorzien van de nodige software voor alle reguliere internet diensten en kunnen meestal direct in gebruik genomen worden.

 

Wat zijn de voordelen van dedicated servers ?
|
Een dedicated server heeft een directe invloed op de snelheid waarmee website pagina's geleverd worden en E-Mails worden verwerkt. Dedicated servers zijn meer stabiel en draaien langere tijden zonder problemen terwijl ze grote hoeveelheden data en transacties kunnen verwerken. Zonder de restricties van een gedeelde server is het ook mogelijk om de eigen server geheel naar wens te configureren. Dit kan de prestaties en kwaliteit verder verbeteren.


Managed hosting

Omdat webservers niet eenvoudig zijn te configureren en beheren adviseren wij managed hosting oplossingen waarbij het datacenter zelf de server onderhoudt. Dit zorgt voor een maximale zekerheid in het behoud van de prestaties binnen het netwerk. Ook beschikt met daarmee over een 24/7 support team met een breed scala van oplossingen voor server problemen. Managed hosting biedt het beste van beide werelden, krachtige prestaties en volledige controle.


 Kwaliteit van het  datacenter

De kwaliteit van het datacenter waar de server beheerd wordt is even belangrijk als de server zelf. ID&A Dedicated servers worden geleverd via Rackspace welke als organisatie al vele jaren actief is in het verzorgen van volledige datacenters. Rackspace beheerd verscheidene datacenters met hoge beveiliging en kwaliteit beheer volgens SAS 70 Type II certificering. De datacenters zijn verbonden met het internet via meerdere netwerk providers voor de optimale connectiviteit van 100% netwerk uptime. Lees meer over de Rackspace datacenters.


ID&A Dedicated Servers

Elke server bevat een reeks van standaard software en diensten waaronder;

  • een uniek IP adres
  • Linux operating system
  • webserver software zoals Apache, Sendmail, Bind, Perl, PHP and MySQL
  • een Plesk of Cpanel control panel
  • hardware en connectivity monitoring diensten
  • Zero-Downtime Tier-1 Network over MCI, Sprint, Tiscali, Abovenet en LINX
  • volledige fully veerkrachtige DNS infrastructuur
  • 24/7 server support
 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.