Contact Log-in

icon_design_dataGegevens Ontwerp 

Opnieuw formateren of opnieuw ontwerpen ?Gegevens ontwerp

Van tijd tot tijd zal het nodig zijn om de gegevens stroom die door uw organisatie heen stroomt opnieuw te ontwerpen. Of het nu een papieren gegevens stroom is of een electronische gegevens stroom, het verbeteren van de gegevens stroom helpt voor een hoge graad van efficienty binnen de organisatie. Optimaal gegevens beheer resulteerd in effficiente toegang tot gegevens en een kortere tijd voor het verwerken ervan.

 Formaten en proceduren

Afhankelijk van de bestemming van de gegevens of het gebruik ervan kan het gegevens formaat een belangrijke factor zijn. Het ontwerpen van de gegevens formaten en proceduren zorgt voor structuur in de processen binnen uw organisatie. Deze structuur zorgt daarbij voor betere eind kwaliteit.

Validatie en automatisering

Het zorgdragen dat de gegevens die toegevoegd worden correct zijn vereist stricte validatie. De meeste van deze validatie regels kunnen met software automatisch utigevoerd worden. Voor andere regels kan handmatige validatie nodig zijn. Het validatie proces is vereist voor gegevens die niet eenvoudig opnieuw geproduceerd kunnen worden. Automatisering biedt hierbij de mogelijkheid om deze nieuwe gegevens op hoge snelheid te monitoren en valideren.

I.R.  Gegevens Ontwerp diensten

Bij I.R.  hechten wij een grote waarde aan uw gegevens. Het kunnen opslaan en verwerken in een veilige omgeving zien wij daarom als een kritieke taak. Het ontwerpen van uw gegevens formaat en proceduren die passen bij de huidige en toekomstige vereisten is een taak die ons ontwerp team graag op zich neemt. Middels interviews en analyses kunnen wij de nodige structuur voor huidige en toekomstige gegevens proceduren vastgeleggen. Voor meer informatie over onze I.R. gegevens ontwerp diensten kunt u met ons contact opnemen. 

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.