Contact Log-in

E-Mail Hosting

 Wat is E(lectronische)-Mail en waarom wordt het zo vaak gebruikt ?

 

 

  Wat is een E-Mail ?

E-Mail (kort voor Eletronische-Mail) is het verzenden, ontvangen en opslaan van digitale berichten. Een digital (e-mail) bericht kan alleen uit tekst bestaan maar ook uit tekst en afbeeldingen. Met een e-mail bericht kan men tevens bestanden versturen en ontvangen. Buiten het uitwisselen van bestanden kan men er ook eenvoudig afspraken en aanvragen mee doen. E-mail is veelzijdig en snel en staat het toe om wereld wijd snel een dialog te voeren en waar nodig gegevens uit te wisselen.


Welk email adres kan ik gebruiken ?

Een e-mail adres vereist een domeinnaam welke gereed is gemaakt voor e-mail gebruik. Voor deze domeinnaam zet men de gebruikers naam. Tesamen (jim.jackson@mijndomeinnaam.nl) vormen deze een uniek e-mail adres. Een e-mail adres is alleen bruikbaar als het gehele adres geldig is (domeinnaam en gebruikersnaam).

De regels voor een geldig e-mail adres is ;

 • de gebruikersnaam welke voor het @ symbool staat mag alleen alfa numerieke karakters bevatten 
  A to Z, 0 to 9, de underscore ( _ ) , het minteken  ( - ) en de punt ( . )
 • de gebruikersnaam moet beginnen met een letter of nummer 
 • hoofdletters en kleine letters worden hetzelfde gelezen
 • er zijn geen spaties toegestaan in het email adres
 • het gehele adres mag niet langer dan 127 karakters zijn


 What heb ik nodig voor het gebruiken van  E-Mail ?

Om gebruik te maken van E-Mail heeft u een gehoste account nodig die E-Mail diesten voor inkomende en uitgaande E-Mai ondersteund. Deze account kan gebruikt worden door online applicaties (zoals webmail) alsmede offline lokale applicaties (reguliere email programmas). Lokale E-Mail programms zoals Outlook, Incredimail, Opera Mail en andere bieden een reeks van extra functionaliteiten voor prettig beheer van nieuwe en oude E-Mails. Kies uw E-Mail programma niet te gehaast, de bijhorende beperkingen zit u soms aan vast.

Spam en Virus risico's ?

Vrij zijn van spam en virus risico's in uw E-Mail is deze dagen een vereiste. Met wereldwijd meer dan 100 miljard spam berichten per dag zou uw mailbox mogelijk vol kunnen lopen met spam. Het gebruik van een spam filter helpt het vermijden van E-Mails die hoogst waarschijnlijk (of op zeker) spam zijn. ID&A biedt u hiervoor EMail Defense services using MX Logic technology.

Virussen kunnen erg schadelijk zijn voor uw dagelijkse computer activiteiten. Het buitensluiten van virussen van uw computer begint met een hoogwaardige virus scanner welke ingesteld is voor het regulier scannen van uw computer systeem. De meeste virus scanners bevatten opties voor het verwijderen van een gevonden virus. Wij adviseren als anti-virus software de pakketten van Semantic of Mcafee.Server kwaliteit

De kwaliteit van de mailserver is een belangrijk punt voor de snelheid en zekerheid bij het gebruik van E-Mail. Snelle reacties, een schone geen-spam geschiedenis en een hoge graad van beschikbaarheid zouden hoog moeten scoren op uw kriteria lijst. ID&A biedt zulke servers als managed servers in een hoog kwaliteits datacenter van Rackspace. Bij ID&A beschikt u tevens over ons team van technische postbodes om eventuele problemen snel op te lossen


"ID&A Perfect Uptime E-Mail servers"
Our servers are monitored by InterSeer.
(Source: InterSeer April 2012)


 ID&A Website en Applicatie hosting accounts

Al onze hosting accounts zijn voorzien van verscheidene diensten en opties waaronder;

 • Een Online en Offline helpdesk 
 • Toegang tot online administratie voor diensten en facturen
 • FTP / Telnet / CGI - Perl 5 / PHP(3/4) / WAP-WML /
 • Webalizer statistieken (Example)
 • Op-maat error pagina's (Example)
 • WebMail (browser) toegang
 • Maandelijkse backups / Dagelijkse database backups
 • Toegang tot server logfiles
 • Toegang tot  virtuele server logfiles
 • De vriendelijke diensten van ons support team

Onze webservers zijn geconfigureerd voor veel applicaties zodat u uw organisatie voor maximaal resultaat kan presenteren via een eigen website met volledige controle. Voor meer informatie over onze hosting accounts kunt u terecht op HostingPanel of kunt u contact opnemen met onze supportdesk.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.