Contact Log-in

icon_design_applicationApplicatie Ontwerp

Standaard of op-maat ontworpen ?Internet Applicaties

Wanneer het delen van gegevens met veel gebruikers verspreid over grote afstanden een uitdaging wordt kunnen online applicaties een sterk alternatief bieden. Door het online delen van agenda's, documenten, notities en andere vormen van informatie kan een organisatie de verwachtingen in efficientie overtreffen. Delen over het internet is niet gevonden aan een aantal gebruikers, hun fysieke afstand noch hun persoonlijke werktijden.

Interfaces en proceduren 

Een correcte gebruikers interface zorgt dat gebruikers snel en intuitief begrijpen hoe er met de applicatie gewerkt dient te worden. De interface dwingt bepaalde proceduren af terwijl het een vrijheid van navigatie behoudt. Door het definieren van de gebruikers interface volgens de vereisten van de organisatie stelt u zeker dat de applicatie op een efficient manier gebruikt kan worden.

Automatiserings software

Het automatiseren van gegevens processen binnen uw organisatie zorgt voor een kortere doorlooptijd van taken. Als de administratie al gebruikt maakt van electronische systemen is snel resultaat door aansluiting van automatiserings software op de bron van de gegevens. Online administratie maakt het mogelijk om onafhankelijk te zijn van werk en kantoor locaties. Online software automatisering biedt rond de klok voordelen van real-time gegevens verwerking, automatische verbindingen met andere online systemen en het automatisch notificeren van gebruikers.


I.R. Applicatie ontwerp diensten

Het ontwerpen van uw applicatie zorgt voor een hoge zekerheid dat het gebruik van de applicatie binnen uw organisatie een grote kans van slagen heeft. Bij ID&A is de taak van het passen van vereisten bij technische mogelijkheden en proceduren een welbekende routine. Door nauw samen te werken met uw organisatie in het proces van ontwerpen kan een optimaal resultaat behaald worden bij de uiteindelijke ontwikkeling van het product. Voor meer informatie over onze I.R. applicatie ontwerp diensten kunt u contact met ons opnemen. Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.