Contact Log-in

icon_development_contentContent Ontwikkeling

Content productie voor websitesContent selectie

Met de keuze om de stap naar het internet te zetten zult u tevens moeten besluiten over de layout en content van uw (nieuwe) website. Wij kunnen websites ontwerpen, bouwen en onderhouden maar de betreffende content moet worden gedefineerd door de organisatie van de website. Als de content gedefineerd is in het ontwerp kan het ontwikkelen van de individuele content delen plaatsvinden. Deze nieuwe content wordt pas na goedkeuring geintegreerd c.q. gepubliceerd in de website. WIJ adviseren altijd om de huidige huisstijl mee te nemen in het ontwerp van de website en content. Dit versterk de merkherkenning die een bezoeker ervaard. 

Content productie

Voor onze klanten leveren wij al jaren content ontwikkelings diensten voor een breed scala aan media formaten. De productie vindt plaats via inhouse en outsourced ontwikkelaars. Afhankelijk van het soort content zullen wij hier gekwalificeerde ontwikkelaars aan toekennen. Gedurende uw bestelling worden hiervoor de nodige details genoteerd waaraan de data en functionaliteiten moeten voldoen. Wij kunnen content produceren van de volgende typen;

  • logo's
  • banners
  • knoppen
  • achtergronden
  • animaties
  • tekst opmaak
  • product foto's

I.R. Content Ontwikkelings diensten

De ontwikkeling van content begint vaak met het materiaal wat de organisatie al verzameld heeft. Ons content ontwikkelings team helpt in het proces van digitalisering en voorbereiding van die materiaal als online content. Materiaal wat nog niet beschikbaar is zoals nieuwe logo's, advertenties of content en dienst gerelateerde foto's worden hierbij achterhaald of geproduceerd. Met ons professioneel content ontwikkeling team van I.R.  kunt u gerustgesteld zijn dat elk bitje van de content volledige gepresenteerd zal worden. Voor meer informatie over onze content ontwikkelings diensten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.