Contact Log-in

icon_design_websiteWebsite Ontwerp 

 Waarom online presenteren ?  Waarom online presenteren ?

Met uw presentatie online heeft u toegang tot een enorm groot publiek. Deze kan in alle rust en op een eigen gekozen tijdstip gaan zitten om de presentatie aandachtig te bekijken. Andere voordelen bij het online presenteren zijn snelle levering, continue beschikbaarheid en lagere kosten in gebruik. Een presentatie die online publiekelijk beschikbaar is wordt ook sneller verspreid via collega's, kenniskring en familiecontacten. 


  Site ontwerp

Het ontwerp van de website is een sterk middel om de merkherkenning en de ervaring van bezoekers te beinvloeden. Met een juist ontwerp kan de bezoeker sneller overgehaald worden om een bepaald doel te ondersteunen. Verschillen in B2C en B2B marketing, lokale culturen, taal verschillen en zelfs de lokale tradities kunnen zo ongewone eisen stellen aan het ontwerp. Het ontwerpen van een website is een stap die zeker niet vergeten dient te worden.


  Navigatie ontwerp

Om effectief door de verscheidene pagina's en onderwerpen van een website te kunnen navigeren is een eenvoudig en intuitief navigatie mechanisme nodig. Het ontwerpen van zulke navigatie delen welke perfect bij het ontwerp van de presentatie past is een taak op zich. Hierbij worden de gewenste gebruikerspaden door de website in stand gehouden terwijl de eenvoud van navigatie niet verloren gaat. Een effectief navigatie mechanisme biedt de bezoeker continue begeleiding tijdens het browsen van de website.  

  Content integratie

Met verschillende typen van multimedia content beschikbaar is de taak van integratie in het ontwerp van de website een technische uitdaging. Door het gebruik van breed geaccepteerde technieken wordt hierbij getracht om de content in elke browser optimaal te presenteren. Extra mogelijkheden zijn beschikbaar voor het beveiligen van content voor copyright merking, archiveren en reguliere backups.  

  I.R. Website Realizatie diensten

Als een van onze kern taken ontwikkelen wij websites en applicaties voor de particuliere en zakelijke markt. Wij zijn hierbij bekend met een varieteit aan websites, van simpele online brochures tot geadvanceerde webwinkels en office backends. Als u een all-in kwaliteits support punt voor uw website diensten zoekt dan kan ons team van I.R.  u daarin voorzien. Neem bij interesse vrijblijvend contact  met ons op voor meer informatie over onze I.R.  Internet Realisatie diensten.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.