Contact Log-in

Website Hosting

Wat is Website Hosting ?

 

 

Wat is een website ?

Een website is een geheel van presentatie, navigatie en content elementen gepresenteerd in een digitale omgeving zoals op computers en tablets. Meestal is de website online via het internet te bezoeken, soms is deze beschermt tegen publiekelijke toegang. De elementen van een website kunnen bestaan uit tekst, afbeeldingen, geluid, video of een andere type digitiale media.  Via navigatie elementen zijn meerdere pagina's bereikbaar voor de gebruiker. Het ontwerp van de website is geheel af te stemmen op een bepaalde huisstijl en inhoudelijk kan deze tot op de letter nauwkeurig beheerd worden.

Wat heb ik nodig om een website te publiceren ?

Voor het publiceren van een website op het internet zijn er hosting faciliteiten nodig in de vorm van een hosting account of een eigen hosting server. Vanaf deze hosting faciliteit kunnen dan webpagina's aan bezoekers geleverd worden. Om naar de website te referen is er een internet adres nodig. De domeinnaam in dit adres kan mogelijk een bedrijfsnaam of verwijzing naar de aangeboden dienst zijn. De kwaliteit van een website hangt samen met de creatieve, taalkundige en technische capaciteiten van het ontwikkelings team.


 Kwaliteit van hosting

De kwaliteit van de webserver en website zijn belangrijke punten op de weg naar een succesvolle website. De webserver moet ten alle tijden reageren en daarbij snel reageren zonder fouten. ID&A biedt deze kwaliteit servers als managed servers vanuit een hoogwaardig Rackspace datacenter. Deze datacenters behouden vooralsnog een 100% connectivity over tier-1 netwerken verbonden aan het internet via hubs zoals MCI, Spring, Tiscali, Abovenet en LINX. Met ID&A bent u tevens voorzien van een team van technische specialisten voor het beheer en onderhoud van uw webserver voor een optimale uptime.

"ID&A Perfect Uptime Web Servers"
Our servers are monitored by InterSeer.
(Source: InterSeer June 2024)

ID&A Website and Applicatie hosting accounts

Al onze hosting accounts zijn voorzien van verscheidene diensten en opties waaronder;

  • Een Online en Offline helpdesk
  • Toegang tot online administratie voor diensten en facturen
  • FTP / Telnet / CGI - Perl 5 / PHP(3/4) / WAP-WML /
  • Webalizer statistieken (Example)
  • Op-maat error pagina's (Example)
  • WebMail (browser) toegang
  • Maandelijkse backups / Dagelijkse database backups
  • Toegang tot server logfiles
  • Toegang tot  virtuele server logfiles
  • De vriendelijke diensten van ons support team

Onze webservers zijn geconfigureerd voor veel applicaties zodat u uw organisatie voor maximaal resultaat kan presenteren via een eigen website met volledige controle. Voor meer informatie over onze hosting accounts of voor het selecteren van een hostingplan klik hier.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.