Contact Log-in

icon_development_softwareSoftware Ontwikkeling

Op maat software ontwikkeling voor een perfecte scoreInternet software

Met uw website verbonden aan het internet kan deze direct verbinden met online gebruikers, data en funtie bilbiotheken en een reeks van andere systemen. Deze mogelijkheden om systemen en gebruikers in realtime met elkaar te verbinden staat het toe om gebruikers in meer detail en hogere snelheid te voorzien in informatie en functionaliteiten. Met software voor een variateit van internet applicaties van informele tot commerciale systemen zijn er veel keuzes qua toepassing;

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal van dit soort veel gebruikte internet componenten;

  • contact en email formulieren
  • product en dienst catalogussen
  • winkel systemen
  • administratie en ondersteunings systemen
  • online / electronisch betaal systemen
  • geo-grafische systemen
  • conversie systemen
  • index en lijst systemen
  • mailing systemen


Op-maat software ontwikkeling

De beschikbare software die de volle mogelijkheden van het internet gebruiken past vaak niet bij de eisen of proceduren van uw organisatie. In dat geval kan het alternatief van op-maat ontwikkeling van software zoals componenten of volledige applicaties de uitkomst bieden. Op-maat ontwikkelde software kan geheel worden afgestemd op de organisatie en omgeving. Met op-maat software heeft u minder technische beperkingen omtrent de wensen en als resultaat past het eindproduct beter in de organisatie.

I.R. Software Ontwikkelings diensten

Bij I.R. ontwikkelen wij internet software op het succesvolle LAMP (Linux Apache MySQL PHP) platform. Dit zeer stabiele doch flexibele platform heeft de kracht die het ons toestaat om aan de meeste veeleisende product wensen te voldoen. Met het ontwikkelen op het stabiele LAMP platform worden de tijd tot oplevering en daarmee de ontwikkelings kosten beperkt. Het LAMP platform is tevens uitermate geschikt voor onderhoud daar de technologie veel in gebruik is en met hoge zekerheid wordt bijgewerkt.

Klik hier voor meer informatie over onze software ontwikkelings diensten.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.