Contact Log-in

  Software Ontwikkeling op maat

  Snelle Applicatie en Site realisatie


Het realiseren en integreren van internet in uw organisatie is een delicate process. Van advies tot support zoekt u dan naar toewijding voor de lange-termijn. Wij bieden u dit als een direct contact voor al uw internet ontwikkelings projecten. Voor meer dan een decennia ontwikkelen wij software voor online applicaties en hebben onszelf gevestigd als kwaliteits ontwikkelaars voor het LAMP internet platform

Neem een passende software oplossing voor blijvend resultaat


lampHet acroniem LAMP  wordt soms gebruikt om de meest populaire PHP omgeving configuratie te beschrijven. De initialen referen naar Linux, Apache, MySQL and PHP.  Linux verschaft de betrouwbaarheid die nodig is voor minimale storing en heeft robuuste beveiliging. Wij ontwikkelen al onze software specifiek voor het LAMP platform om onze klanten een optimale combinatie van webserver en websoftware te bieden.
Automatisering software

Automatisering Software staat ons toe om grote hoeveelheden gegevens te verwerken en in minder tijd beslissingen te nemen. Met een geautomatiseerde flow van informatie of productie units kan er sneller geleverd worden terwijl de efficientie van de organisatie verbeterd.  Afhankelijk van de noodzaak van uw organisatie kunnen wij standaard applicaties of op-maat ontwikkelde software en uitbreidingen leveren. Met onze snelle ontwikkelings aanpak om prototypes te leveren worden de applicaties gefaseerd ontwikkeld met de mogelijkheid om in hoge mate details af te stemmen met offline proceduren en condities. 
Domeinnaam Management software

Voor Registratie Service Providers (RSP's) bieden wij een passende oplossing voor uw domeinnaam management voor SIDN, DNS.BE, eNom, RRPProxy , EuroDNS, EURid en AutoDNS domeinnaam providers. Onze Clientpanel DRS software biedt u alle voordelen van geautomatiseerd domeinnaam beheer. Met de universele interface heeft u toegang tot het systeem vanaf elk internet station en kunt u het (automatisch) beheer van uw DRS accounts volgen. Lees meer.
Betaal Provider interfaces

Omdat betalingen vaak het verwerken van een bestelling in gang zetten is het een groot voordeel om betalignen electronisch te verwerken voor het snelste resultaat. Integratie van online betaal mogelijkheden in uw webwinkel zal meer bezoekers aantrekken en de snelheid van verkoop verbeteren. Er is een breed aanbod van betaal providers (Payment Providers), elk met zijn eigen voordelen. Wij adviseren onder anderen de volgende providers Ogone, Paypal, iDeal, 2Checkout, Multisafepay.  
Dynamische Content Productie

Met de hoeveelheid aan content die geproduceerd wordt voor online gebruik kunnen de opslag vereisten beschikbare middelen ontgroeien. In zulke gevallen is opslag op aparte systemen een optie maar een meer efficiente aanpak is het op verzoek dynamisch genereren van deze content. Content die dynamische gegenereerd wordt bestaat meestal uit webpagina's, afbeeldingen, statistieken en rapporten. Zulke content generatie systemen zijn over het algemeen goed te integereren in de meeste systemen.
Zoek Machine software

Als professionals in Zoek Machine technologie verzorgen wij zulke automatiserings diensten voor organisaties die de behoefte hebben aan het indexen van hun data sets of het benaderen hiervan via frontend zoek middelen. Met de mogelijkheid om deze gegevens te benaderen vanaf een variateit aan systemen en apparaten wordt het mogelijk deze efficienter te gebruiken. Mogelijkheden om de gegevens op afstand te benaderen, te koppelen of de manipuleren kunnen daarbij de kwaliteit van gegevens snel verbeteren en daarbij de resultaten door het gebruik ervan te verbeteren.
 Geo-grafische software

Onze geo-grafische software maakt het mogelijk voor bezoekers om een presentatie van geo-grafische elementen, content, producten en diensten op een Google kaart te tonen in uw website of weboffice. Deze kaart kan dan in real-time bewerkt worden waardoor de bezoekers eenvoudig en intuitief een route naar de verscheidene locaties kan bekijken of locaties in een bepaald bereik te selecteren. Met geo-grafische software heeft de gebruiker een vertrouwebare voor het vinden van een voorkeur locatie in een bekende of niet bekende omgeving.
Ondersteunde Betaal methoden

Wij accepteren betalingen per creditkaart, bank overschrijving en Paypal. De details van onze betaal mogelijkheden kunt u hier vinden.

Paypal en creditkaart Bank overschrijving
Bekroonde partners en technologie

Het continue werken naar kwaliteits verbetering vereist sterke en innovatieve partners. Onder onze winnende middelen in de technologie markt rekenen wij Rackspace, eNom, SIDN, Linux, PHP en MySQL. Onze hosting diensten voor web en email zijn gebaseerd op het groeiende succes van deze bewezen innovatieve technologische middelen
Vragen voor advies of hosting prijzen

U kunt ten alle tijden vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over onze Web Ontwikkelings diensten of prijsopgaven.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.