Contact Log-in

Presentatie Ontwerp

Gericht op succesWaarom een op-maat ontwerp 

Het stimuleren van een positieve reactie op een presentatie kan bereikt worden door het voorbereiden van een ontwerp dat het publiek zal zien als eerlijk en succesvol. Een op-maat gemaakt ontwerp voor een presentatie verzekerd dat de belangrijke aspecten correct vertaald worden in visuele componenten en in een duidelijke layout getoond worden voor optimaal leesgemak en begrip.

 Welk soort presentaties zijn er mogelijk ?

Opties voor plat 2D ontwerp, geanimeerde multimedia en 3D ontwerpen zijn beschikbaar. Audio in de vorm van muziek, commentaar of begeleidende tekst kunnen worden toegevoegd om een volledige media ervaring te creeren. Interactiviteit biedt de kijker de mogelijkheid om een meer persoonlijke selectie of diepgang van de presentatie te kiezen via navigatie elementen. Het combineren van zulke elementen resulteren tot een volledig interactieve multimedia presentatie.

I.R.  Presentatie ontwerp diensten

Met de keuze van een ontwerper die past bij de presentatie specificaties kan het ontwerp process beginnen. Daarbij zal de ontwerper bestaand marketing materiaal en/of nieuwe ideeen omzetten in visuele ontwerpen die gebruikt kunnen worden in internet en intranet omgevingen. Zie ons portfolio voor voorbeelden van onze werken of neem contact met ons op voor meer informatie.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.