Contact Log-in

icon_maintenance_softwareSoftware Onderhoud

Groei uw website door verbetering en uitbreiding

 

 

Software onderhoud

Het actueel houden van internet software om bij te blijven met de eisen van uw organisatie vereist een continue inzet. Omdat technologie en uw organisatie met de tijd veranderen moeten de wijzigingen in de software tijdig en correct zijn uitgevoerd. Het onderhouden van software systemen kan leiden tot onderbreking van belangrijke processen. Door het efficient organiseren en uitvoeren van het onderhoud kan de organisatie vertrouwen op een definieerd uitvoerings schema.

Software uitbreiding

Met het upgraden van uw software om nieuwe functionaliteiten of procedures te ondersteunen blijft uw organisatie op optimale sneldheid werken met behoud van de mogelijkheid om snel gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden. Het flexibel kunnen omschakelen tussen verschillende technologieen of processen is van belang in een (online) markt waar wijzigingen snel nodig zijn. Zulke wijzigingen vereisen een welgeplande route van de oude naar de nieuwe situatie met een minimale impact op de lopende processen.

I.R.  Software Onderhouds diensten

Voor software waar hoge eisen aan gesteld worden qua beschikbaarheid is het  On-Call onderhoud  een toepasselijk alternatief als er in-house geen capaciteit of mogelijkheid is voor het uitvoeren van het onderhoud. Met deze kwaliteit zijn onderhoud diensten het gehele jaar beschikbaar. Wanneer de software eisen niet zo hoog zijn maar u wilt welke bepaalde zekerheden handhaven voor regulier onderhoud dan kan ons Jaarlijks onderhoud uw behoeften vervullen. Met deze kwaliteit worden uw niet-urgente verzoeken binnen 3 werkdagen afgehandeld. Wanneer u niet gekozen heeft voor een onderhouds contract en uw verzoek is niet inbegrepen in een lopende overeenkomst met I.R. dan bieden wij u Incidenteel onderhoud volgens ons standaard software onderhouds tarief. Uw niet-urgente verzoeken worden dan binnen 7 werkdagen behandeld.

Verzoeken voor onderhoud kunnen worden ingediend via post, fax, email en online helpdesk. Middels ons online contact punt kunnen verzoeken 24 uur per dag ingediend worden. Via telefoon kunt u directe ondersteuning krijgen tijdens helpdeskuren. U kunt zo uw wijzigingen eenvoudig aan ons doorgeven waarop wij deze voor u zullen doorvoeren.

Voor meer informatie over onze software onderhouds diensten kunt u contact met ons opnemen.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.