Contact Log-in

About us

Wie zijn wij en wat doen we ?
Wie zijn wij ?

Internet Realisatie richt zich op het verzorgen van wereldwijde IT oplossingen voor B2B en B2C markten. I.R. is opgericht in 1995 met een eigen visie op automatisering. Sinds de start heeft I.R. verscheidene B2B applicaties ontwikkeld voor automatisering van bedrijfsprocessen. Tesamen met een reeks gespecialiseerde zaken partners levert zij geadvanceerde diensten van consultancy tot backend.


Wat doen wij ?

Bedrijfs automatisering
Voor het automatiseren en marketen van Uw diensten en producten bied ID&A technologie voor B2B en B2C applicaties. Van handpalm systemen tot bedrijfs-netwerken biedt ID&A op maat oplossingen om bezoekers de mogelijkheid te bieden om met Uw bedrijf te handelen.

Data and proces systemem
Met de geavanceerde hardware als basis van het servernet is de webserver een krachtig middel om Uw bedrijf en omzet te vergroten via het wereldwijde web. Voor veel-eisende klanten zijn er opties zoals dedicated server(nets) die de kwaliteit van zakendoen in vele winstgevende manieren kan verbeteren.

Internet hosting
Met dedicated highspeed verbindingen naar het world wide web is dit servernet een van de meest stabiele ter wereld. Door middel van samenwerkende datacenters heeft ID&A zich gevestigd als een kwaliteits internet host.

 

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.