Contact Log-in

icon_maintenance_cms

Content Onderhoud Systeem

Beheer uw website met gemak

 

 

Content Onderhouds Systemem

Wanneer u uw content regelmatig en zonder vertraging wilt updaten dan is biedt een CMS de oplossing. Een CMS staat het u toe om website content te creeren, veranderen en bewaren. Sommige systemen maken het mogelijk om ook de website layout en presentatie te wijzigen. Met een CMS heeft u 24 uur per dag toegang tot uw content waardoor onderhoud uitgevoerd wordt wanneer u het nodig vindt. Veel systemen ondersteunen ook de WYSIWYG (what you see is what you get) ofwel het kunnwn onderhouden van content terwijl het gepresenteerd wordt zoals de bezoeker het zou zien.


Op maat gemaakte CMS

Als bestaande CMS producten niet de functionaliteiten bieden of ze ondersteunen niet de gewenste procedure dan kan een op maat gemaakt CMS de oplossing bieden. Met daarin de gewenste functionaliteiten die de juiste procecuren ondersteunen zal uw organisatie efficienter functioneren in een kortere tijd. Op maat gemaakte systemen zijn meestal eenvoudiger uit te breiden voor meer functionaliteiten of grotere hoeveelheden content. Wanneer u weet dat uw website met regelmaat zal groeien qua content alsmede functionaliteit dan is een op maat gemaakt CMS passend.


I.R. Op maat  CMS Ontwikkeling

Bij I.R.  hebben wij vele organisaties voorzien van een op maat geleverd CMS afgestemd op hun wensen. Ons team werkt nauw samen met deze organisaties in het defineren van de vereisten van het CMS en volledige ondersteuning is beschikbaar gedurende het gebruik binnen de organisatie. Met een op maat geleverd CMS van I.R.  heeft u volledige controle over uw onderhouds plannen. Wanneer u interesse heeft in onze CMS ontwikkelings diensten dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.