Contact Log-in

icon_promotion_advertisingAdverteren

Waarom is adverteren belangrijk ?

 

 

Offline adverteren

Offline advertenties kunnen publiek bereiken welke online niet beschikbaar is. De offline advertenties in tijds- nieuwsbladen, reklamezuilen en radio of TV kunnen ook potentiele klanten bereiken die op dat moment minder actief zijn. Het pakken van de attentie van reizigers, wachtrijden en pauzerende werkers kan eenvoudiger zijn dan wanneer zij online zijn in een meer dynamische internet omgeving. Het voordeel van offline adverteren is het gevolg hiervan wat vaker leid tot mond tot mond promotie door de kijker zelf. Het stimuleren van mond tot mond reklame kan als een bijkomend voordeel hebben dat het publiek meer luisterd naar vertrouwde vrienden of relaties wat meer vertrouwen wekt in de geadverteerde dienst.

Online adverteren

Voor het adverteren van uw website onlien zijn een verscheidenheid aan mogelijkheden beschikbaar. Voor online promotie dient zo uw website adres toegevoegd te zijn bij de juiste lijsten, indexes, linkuitwisselingen en startpagina's. Als gewenst kan men ook het adres plaatsen in affiliate systemen om bezoek aan te trekken waarvoor commisie kosten betaald worden. Een zeer succesvolle promotie optie zijn pay-per-click (betaal-per-klik/bezoeker) en pay-per-view (betaal-per-kijker) advertenties waar vaak aanvullende promotie mogelijkheden zijn. De online advertentie markt veranderd regelmatig door het gebruik van nieuwe technologie en meer innovatieve manieren in het presenteren van de informatie. Het bij blijven met de beschikbare mogelijkheden is een noodzaak als adverteren een kern taak is binnen uw organisatie.

Onsite promotie

Door het toevoegen van aanvullende functionaliteiten en speciale aanbiedingen aan uw website kunnen bezoekers direct voordeel halen uit hun bezoek. Nieuwe producten of diensten kunnen worden gepromoot bijna onmiddelijk na de selectie van deze. Middels geautomatiseerde systemen kunnen aanbiedingen en nieuws volgens geplande marketing campaignes voor bepaalde periodes worden aangeboden. Voor regulier onderhoud aan eigen website zou een CMS of onderhouds team deze promotie snel kunnen doorvoeren.  In verhouding met offline en online (offsite) promotie biedt onsite promotie de meeste keuze maar bereikt een kleiner publiek. Onsite promotie is daarom een aanvulling op de andere promotie activiteiten.


 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.