Contact Log-in

promoteAanwezigheids Promotie 

Hoe vinden bezoekers mijn website ?

 

 

Aanwezigheids Promotion

Promotie om de aanwezigheids te bevorderen bestaat uit het verspreiden van het website adres onder het juiste publiek. Door het aanmelden van het website adres bij zoek machines en relevante nieuws en branch lijsten kan uw website gevonden worden door meer bezoekers. Aanvullende promotie activiteiten bestaan uit adverteren, communiteits diensten, publieke stemmingen, speciale aanbiedingen en onsite vermaak.

Standaard promotie

Standaard promotie (zoals inbegrepen bij al onze website ontwikkelings projecten) biedt een snelle start voor de initiele promotie. Nadat het website adres is opgenomen in de meest prominente zoek machines en overzichten kan uw website onder vermelding van naam of dienst gevonden worden. Voor meer marketing effectiviteit kunnen wij tevens een volledig op-maat promotie campagne ontwikkelen.

Uitgebreide promotie

Met onze uitgebreide promotie diensten voor websites analyseren wij de content op de pagina's voor het bespreken van optimalisatie stappen. Met deze dienst worden afgestemde meta-tags en SEO technieken toegepast op uw website waarbij een meer dynamische content ontstaat. Elk systeem kan afgesteld worden op specifieke zoek machines of content om de positie in de zoek resultaten te verbeteren.

Offline promotie

Al zal uw doelgroep vaak online zijn de offline promotie voordelen zouden niet onderschat horen te worden. Uw online doelgroep kan meer vatbaar zijn wanneer zij een offline tijdschrijft of overzicht lezen of bijvoorbeeld naar de radio luisteren. De krachtige aanvulling van offline promotie leid vaak tot meer bezoek en zou daarom een regelmatige taak in de agenda moeten zijn.

I.R.  Promotie diensten

Met meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren en promoten van internet projecten is ons aanbod van diensten breed genoeg om snel en trefzeker met de volgende promotie fase voor uw website te beginnen. Als u denkt dat uw website meer bezoekers nodig heeft dan kunnen wij u hierbij van dienst zijn. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met ons promotie team.

Een overzicht van promotie diensten die wij bieden zijn;

  • Standaard website promotie
  • Uitgebreide website promotie
  • Tijdschrijft reklame
  • Flyer ontwerp en afdrukken
  • Brochure ontwerp en afdrukken
  • Banner ontwerp en plaatsing
  • Zakelijke formulieren en huisstijlen
  • Algemene marketing campaignes
 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.