Contact Log-in

icon_maintenance_serversServer Onderhoud

Voor een sterk en betrouwbaar netwerk

 


Server Onderhoud


Voor het reguliere onderhoud van uw mail, web of applicatie server is een goede kennis van de systemen vereist. Het kunnen voorzien van complicaties is een belangrijke factor in het voorkomen van onderbrekingen in de diensten. Regulier onderhoud houdt de server vrij van vervuiling, overbelading en compatabiliteits problemen om optimale prestaties te behouden.


Beheerde hosting

Met beheerde hosting oplossingen bent u verzekerd van een team welke de kennis in huis heeft om problemen snel te verhelpen. Met een brede kennis van de netwerken, platformen en applicaties kan het team snel onderbrekingen voorkomen, upgrades uitvoeren en wijzigingen maken met minimale impact op de lopende processen. Beheerde hosting vereist weinig aandacht aan uw kant. Middels monitor opties kan het team direct op de hoogte gesteld worden van problemen en daar tijdig op reageren. Als u zekerheid zoekt voor uw hosting dan vindt u die bij beheerde hosting 

Perfecte uptime netwerken

De kwaliteit van de webserver en website zijn belangrijke zaken op weg naar een succesvolle internet onderneming. De webserver zelf zou ten alle tijden snel moeten reageren en dit zonder fouten doen. I.R biedt u zulke servers als beheerde servers in kwaliteits Rackspace datacenters waar hun zero-downtime tier-1 netwerk verbonden is via hubs als MCI, Spring, Tiscali, Abovenet en LINX. Met I.R.  heeft uw webserver een hoge kwaliteits verbinding met een team van techneuten beschikbaar om server of site problemen grondig te verhelpen.

"I.R.  Perfect Uptime Servers"
Our servers are monitored by InterSeer.
(Source: InterSeer April 2012)

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.