Contact Log-in

icon_promotion_searchengineZoek machines

Wat zijn Zoek Machnies en wat doen ze ?

 

 

Zoek Machines

De meeste internet bezoekers die op zoek zijn naar informatie beginnen bij het openen van een zoek machine. Dit zijn gespecialiseerde applicaties die informatie en referenties verzamelen en een zoekbare index hiervan genereren. Deze index kan dan doorzocht worden via navigatie en zoekmechanismen door bijvoorbeeld op een kernword of titel te zoeken. Eenmaal opgenomen in de juiste zoek machines zal uw website sneller gevonden kunnen worden door bezoekers die gebruik maken van die zoek machine. Er zijn honderden zoekmachines maar een klein deel ervan genereerd het merendeel van de verwijzigingen van bezoekers.

Website meta tagging

Om zoek machines te helpen om uw webpagina's correct te indexeren worden zogenaamde meta-tags toegevoegd aan iederen pagina van uw website. Deze meta-tags bevatten informatie over de pagina zoals publicatie datum, titel, omschrinving en autheur. Een kern deel van de meta-tags zijn de 'keywords' welke naar de primaire onderwerpen op de pagina dienen te verwijzen. Met correct afgestemde meta-tags zal de content van uw pagina hoger score in de zoekresultaten van een zoek machine. Zoek machines hebben geen standaard methode voor het indexeren daarom zal afstemming per zoekmachine bekeken moeten worden.

I.R.  Meta Tagging en optimalisatie

Voor websites waar de meta-tag ingevuld, aangevuld of verbeterd moet worden bieden wij analyse en optimalisatie (SEO) diensten. Gedurende de analyse worden de kernpunten van de webpagina's gedefineerd en wordt de kwaliteit van de meta-tags vastgelegd. Voor nieuwe websites of pagina's leveren wij promotie diensten om deze waar nodig aan te melden bij lijsten en zoek machines. Tesamen zorgen deze SEO diensten dat uw website goed gevonden kan worden door bezoekers die er naar op zoek zijn.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.