Contact Log-in

icon_promotion_addonsWebsite uitbreiding 

Uitbreiding van promotie door variateit

 

 

Communiteit Uitbreidingen

Om het gebruik van uw website te stimuleren voor terugkomende bezoekers kunnen functionaliteiten worden toegevoegd waar de bezoekers onderlink informatie en meningen kunnen delen. Mogelijkheden voor fora, chat vensters, stem- en speel systemen creeren de optie voor de gebruiker om langer te blijven en deze tijd te delen met andere enthousiaste bezoekers. Vaak zal hier worden gesproken over de actuele onderwerpen c.q. diensten die op de website gepromoot worden.

Gebruikers profilen

Wanneer een online systeem vaak gebruikt wordt door een bezoeker kan het aanbieden van profiel opties het gebruik vereenvoudigen, versnellen en algeheel prettiger in ervaring maken. Door het aanbieden van verschillende geheugen of herinnerings mechanismen die volgen wat de gebruiker prefereerd kan een bezoek efficienter maken. Het wegnemen van een deel van het werk voor het zoeken, benaderen of delen van informatie met behulp van profielen is een noodzaak bij website met grote hoeveelheden aan informatie.

Uitgebreide ondersteuning

Het aanbieden van ondersteuning middels een paar muisklik om zo vragen te beantwoorden, commentaar te leveren of terug te bellen kan een extra gevoel van aandacht voor de bezoeker geven. Online contact en dialoog middelen staan het toe om de dienstverlening tijd zeer kort te houden. Afhankelijk van het soort ondersteuning zullen tijdstippen varieren doch kunnen deze allen op zeer kort termijn afgehandeld worden. In zo'n geval kunnen berichten bewaard worden voor de volgende medewerker die dienst heeft.

I.R.  Applicatie ontwikkeling

Bij I.R.  bieden wij een verscheidenheid aan website toevoegingen en zijn in de mogelijkheid om nieuwe mogelijkheden te ontwikkelen. Deze toevoegingen kunnen worden ontworpen om naadloos in bestaande websites en applicaties te passen. Waar nodig kunnen verbindingen met databases, filesystemen en andere server systemen gemaakt worden om de functionaliteiten verder uit te breiden en uw website bezoek te voorzien in hun behoefte.

 Over I.R.   Algemene informatie   Privacy beleid   Algemene voorwaarden    © 2009 - 2015 I.R.  Corp. Alle rechten voorbehouden.